Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Regisztráljon, majd válassza ki cége számára legmegfelelőbb előfizetési csomagot!

Csábítsa Önhöz az ügyfeleket szakmaiságával!

Vajon létezik olyan bőrgyógyász, aki agyműtéteket is sikerrel végez, illetve van olyan hülye, aki ezt elhiszi? Pontosan ugyanez a helyzet az ügyvédekkel is. Egy büntetőügyekre specializálódott ügyvéd kizárt, hogy ugyanolyan körültekintő legyen ingatlanügyekben, mint egy több ezer ingatlan adás-vételt levezénylő jogász. Amelyik ügyvéd pedig azt hirdeti magáról, hogy ő minden jogterületen egyaránt járatos, nos, az ilyen Mekk Mestereket mindenki kerül. A Specialisták rendszere ennek a nehéz helyzetnek a feloldásában nyújt segítséget.

Hogy tudja cégét regisztrálni:

  • Adja meg e-mail címét, felhasználónevét és válasszon előfizetést,
  • Klikkeljen a Regisztráció gombra (fizetéskor közleményben adja meg a cégnevet),
  • Sima átutalással tud fizetni,
  • Ellenőrizze e-mailjét a belépési információk miatt,
  • Lépje be a rendszerbe, és adminisztrálja cégadatait a Specialisták adatbázisban.
Loading…

Alap csomag

Azoknak ajánljuk, akik rendelkeznek jó minőségi fotókkal, és még a Google térképében az irodáikba is betekinthetnek a szolgáltatót keresők.
10.000 Ft
ÉVES DÍJ
1 éves megjelenés az adatbázisban
1 cég kezelése a rendszerben
 
 
 

Közepes csomag

Azoknak ajánljuk, akik még nem kerültek be a Google térképrendszerébe az irodáikba is betekintést nyújtó gömbpanoráma fotókkal.
20.000 Ft
ÉVES DÍJ
1 éves megjelenés az adatbázisban
1 cég kezelése a rendszerben
1 alkalmas Google gömbpanoráma fotózás
 
 

Kiemelkedő minőségű adatbázis.

Az adatbázisokkal három probléma van. Az egyik a bennük lévő adattartalom elavult jellege, de még a friss cégek sem jeleníthetik meg bennük időszakos akcióikat, amellyel vonzóvá teszik cégüket leendő ügyfeleiknek. A másik, hogy nem eléggé specializáltak, így nem választható el bennük a búza az ocsútól. A harmadik, hogy a keresőkben nem szerepelnek elöl. A CSG WEB Directory rendszerével más a helyzet.Az alábbiakban találja a leggyakrabban hozzánk fordulók alapkérdéseit és a rájuk adott válaszainkat.

Lehet az adatbázisunkban hirdetni?

Ez a leggyakoribb kérdés. Igen is meg nem is. Klasszikus értelemben vett hirdetést nem engedélyezünk. Extra díjat szedünk ugyanakkor azoktól a vállalatoktól, akik esettanulmányt írnak és jeleníttetnek meg a rendszerünkben, mert azzal extra jövedelemhez jutnak. Illetve teljesen ingyen tud akciókat és ajánlatokat megjeleníteni bárki a saját adatlapján.

Miért nem szerepel az adatbázisban mindenki?

A Specialisták adatbázisa nem tartalmazza a mindenhez konyító Mekk mestereket, kizárólag az egy-két területhez, de ahhoz igazán értő specialistákat. Különösen ügyelünk arra, hogy adatbázisunk ne híguljon föl.

Miért fontos, hogy egy ügyvéd / jogász szerepeljen a minőségi a minőségi szolgáltatókat tömörítő adatbázisban?

Egy ügyvéd legyen agilis, legyen tájékozott, akarjon folyamatosan jobb lenni, mint amilyen jó előző nap volt, mert csak így fejlődhet. Ha egy ügyvéd időt, pénzt és energiát nem sajnál arra, hogy a legjobbak közé bekerüljön és ott is maradjon, az minden leendő ügyfelének igen-igen jó jel, hogy az ő ügyével kapcsolatban is ilyen eltökéltséggel fog foglalkozni, mert ez a győzelemhez vezető út alappillére. Így lesz végül a drágábból az olcsóbb, sőt, mert jobb munkájával nem csupán a különbözetet termeli ki.

Statistics: 203 Categories 3151 Locations 478 Resources
látogató számláló