Kik szerepelhetnek Magyarország fényképes minősített cégadatbázisának ügyvéd-jogász szekciójában? Mi a sorrend? Minősítési rend?

Minden olyan jogász, ügyvéd, ügyvédi iroda megtalálható adatbázisunkban, aki valamilyen szakterületen kiemelkedik. A kritérium a szakterületi orientáció, a működés, és a hatékony működés, az eredményesség, ezért a cégek sorrendje is a listában az őket korábban megkereső ügyfelek visszajelzéseiből leszűrt tapasztalatok szerint alakul. Így – szemben más rendszerekkel – a jók végre diadalt ülhetnek, ami tiszta haszon, hiszen Magyarország a vegyes-felvágottak hazája, a sok kiváló vállalkozás mellett annyi kókler is működik, akik ha ügyvédek-jogászok, hatalmas károkat okozhatnak akár azzal, hogy mindenre azt mondják: persze, pereljük be, jó esélyünk van a győzelemre, de garantálni nem tudok semmit. Aztán az ember csak fizet, a végén meg az ügyvéd széttárja a karjait, hogy a bíró nem vettei figyelemben ezt meg azt. Vagy olyan jogi tanácsot ad, ami nem vezet eredményre. Elvállal olyan ügyeket, amelyekben nincs száz meg szám eseten szerzett gyakorlata, így könnyen végig téves úton jár és a mi kárunkon tanul.

Kulcsfontosságú tehát egy minőségi szolgáltatókat megjelenítő lista, ahol a magasabb szolgáltatást vásároló ügyvédek és jogi szakemberek cikkeiből messze kitűnik a szakmaiság, így az ember örömmel és magabiztosan választ.

  • A fénykép azért fontos, mert azok mi magunk vagyunk. Ha komoly szakemberként fogtuk föl az életünket, akkor az meglátszik rajtunk. Irodánk éppúgy jellemző ránk, és igen-igen beszédes. Bárki kiolvassa belőle, kik vagyunk, adminisztrátorok vagy eredményfüggők, mert ez a lényeg.
  • A szakterület meghatározása azt mutatja, hogy aki pályázati ügyekre szakosodott, az ismeri minden csínját-bínját a pályázati ellenőrzésekre való felkészülésnek, és annak a rengeteg apróságnak, ami szabálytalanság esetén életet menthet.
  • Vállal-e az ügyvédi iroda reklámtörvény értelmezést vagy azt teljesen külön területnek ítéli, és reklám szakjogászhoz irányítja az ügyfeleket. Persze alap cégjogi területről beszélünk.
  • Tud-e segíteni cégalapításnál, van-e komoly gyakorlata cégjogi belső tulajdonosi vitákra és erre a cégalapításnál eleve fölhívja az alapító okirat megalkotásánál a figyelmet vagy mindez nem érdekli.
  • Vállalnak online fizetési meghagyást? Létezik kialakított automatizmusuk erre, képes hatásos fizetési felszólítást írni vagy csak a tankönyvi szöveget másolgatja, hátha működik?
  • Járatos az adatbiztonság témakörében, ami minden céget érint? Van bevett gyakorlata, működő megoldása a céges értékek, adatbázisok jogi védelmére? Hiszen valamennyi cég legfőbb értéke adatbázisa!
Érdemes a fentiekre kitérni a céget megjelenítő leírásban, mert az ügyvédet, jogi szakértőt keresőket elsősorban ezek a kérdések foglalkoztatják. Tematikusan a fentieknél jóval szélesebb spektrumot érintve természetesen.

Az olyan szintű fotózásban, hogy az ember fölkerüljön a Google térképére, is tudunk segíteni, nem is akárhogyan. Egy Google által kiválasztott céggel kötöttünk megállapodást, aminek értelmébe 90%-os kedvezménnyel befotózzák az ügyvéd, ügyvédi iroda, jogi szakember irodáját, és még a Google belső rendszerében is elhelyezik mindössze 10.000 forintért.

látogató számláló