Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Végrehajtás

Végrehajtás
Lakossági pénzügyek, devizahitel törlesztés, adóügyek

Ügyfelünk azzal kereste Irodánkat, hogy végrehajtási eljárás van folyamatban ellene 90.000,-EUR erejéig. A végrehajtási eljárás keretében végrehajtási jog volt az ingatlanán és a cégben lévő tulajdoni részesedésen is. Ügyvédi Irodánk elkészített egy ajánlatot tartozás megfizetésével kapcsolatban Hitelező részére, mely ajánlatot Hitelező elfogadott, ennek eredményeként, Ügyfelünk 30.000,-EUR fizetett Hitelezőnek, amely minden további követeléséről lemondott Ügyfelünkkel szemben, így Irodánk 60.000,-EUR-t takarított meg számára.

Örömmel elmondanánk, milyen taktikával nyertünk, ám ez evidens érdekünk ellen volna, hiszen itt csupán egyetlen ügyet említettünk, de egy devizahitel-tartozásoknak és egyéb módon történő eladósodottságnak ilyen mértékben kitett országban több százezer embert érint, és nem szeretnénk, ha felkészültebben várnák az ügyfeleket a hitelezők és hitelintézetek, követelésmegvásárlással foglalkozó cégek és a többi hatalmasság az ügyben.

Ugyanakkor szívesen segítünk bárkinek, aki a kárvallotti oldalról érkezik, mert tudjuk, mivel érhetünk egy komoly eséllyel eredményt ilyen és hasonló ügyekben.

Milyen ügyvédet keressek, ha jogi ügyem adódik?

  • Specialistát, aki egy adott jogterületre szakosodott, annak szakértője
  • Gyakorlott ügyvédet, aki nem velünk fizetteti meg a tanulópénzt, hogy profivá váljon
  • Sikeres ügyvédet, aki ügyvédi munkája során nem csupán tapasztalatot szerez, hanem pénzt az ügyfelének
  • Agilis ügyvédet, aki brusztol, harcol az ügyfele igazáért, aki nem adja föl
  • Dörzsölt ügyvédet, aki ismeri, hogy működik a magyar jogrendszer de facto, a valóságban
  • Olyan ügyvédet – és ilyen igen kevés van -, aki képes egy eldöntendő kérdésre igennel vagy nemmel válaszolni hosszú, követhetetlen litánia mellett, amiből csak az nem derül ki, hogy igen vagy nem

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket karakterrel jelöljük.

látogató számláló